Vi gillar att ha kontakt med dem som hanterar och äter våra ägg. Det är så vi kan bli ännu bättre. Kontakta oss, tipsa oss, ge oss ris och ros! Skriv ett inlÄgg på: info@gotlandsagg.se

Gotlandsägg AB
Stenkyrka, Stenkyrka 155
624 42 Tingstäde

Tel: 0498-29 10 60
Fax: 0498-29 10 69


Blivande FÖRSÄLJNINGSCHEF till Gotlandsägg AB/Smålandsägg
I dag har vi en av Sveriges bästa försäljningschefer inom segmentet snabbrörliga konsumtionsvaror. Nu söker vi dig som på sikt vill axla hans roll. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett modernt företag med placering i Stenkyrka på Gotland och med hela Sverige som arbetsfält. Gotlandsägg AB/Smålandsägg köper in och vidareförädlar ägg. Vår vision är att vara marknadsledande inom premiumsegmentet i Sverige och affärsidén är att sälja konsumtionsägg av bästa kvalitet med branschens högsta kundfokus. Din viktigaste uppgift är att öka lönsamheten för alla parter. I din roll kommer du även att ha stort inflytande i vår konceptutveckling och marknadsföring. Du drivs av att skapa nya affärskontakter med såväl små som stora kunder och att vara en naturlig del av det fantastiska Matsverige. Du arbetar noggrant, strukturerat och är självgående med orädsla för att ta tag i det som behövs. Din sociala kompetens behöver vara mycket god. Mer info om företaget finner du här på www.gotlandsagg.se.

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD och ägare Magnus Bolin +46498291061, mb@gotlandsagg.se.

Hoppas du ser möjligheterna i att utveckla Gotlandsägg AB tillsammans med oss. Vi tar emot din ansökan på jobba@gotlandsagg.se, dock senast den 2:december. Vi kommer att hantera din ansökan konfidentiellt.

Fin utmärkelse
Vi vunnit en plats på Husmansbord Gotland 2012 med våra Gulare gula ägg i jakten på sveriges bästa landskapsmat.Gotlandsägg behöver fler producenter!
Gotland är en av de starkaste matregionerna i landet, därför beöver vi mer ägg som är producerade på Gotland.


Om du är intresserad att jobba tillsammans med oss, kontakta oss på tel. 29 10 60 eller info@gotlandsagg.se